Korištenjem internetske trgovine www.terrapiaskincare.com smatra se da ste upoznati s ovim Uvjetima korištenja i da iste prihvaćate. Divita d.o.o nije odgovorna za sporna pitanja koja bi eventualno mogla proizaći iz razloga što niste pročitali uvjete.
Postupak, kao i uvjeti kupnje/prodaje proizvoda putem www.terrapiaskincare definirani su sljedećim koracima: narudžba, pregled narudžbe (košarica), plaćanje, dostava, reklamacija robe.

Isporučitelj naručenih proizvoda je:
Divita d.o.o.
Kozjačka 157
31 000 Osijek, HR
OIB: 80171778299

Za naše kontakt podatke molimo pogledajte izbornik Kontakt.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronskim putem naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu na Divita d.o.o. Sve cijene proizvoda izražene su u kunama (kn) s uključenim PDV-om I vrijede isključivo za kupovinu u web trgovini.

Plaćanje je moguće obaviti gotovinom dostavnoj službi prilikom preuzimanja pošiljke ili online kreditnim karticama Diners, MasterCard, Maestro i Visa.

Dostavu proizvoda naručenih putem naše internet trgovine obavljamo u suradnji sa dostavnom službom Hrvatska pošta.

Cijena dostave iznosi 30,00 kn, a za kupnju iznad 199 kn dostava je BESPLATNA.

Dostavna služba se obavezuje napraviti ekspresnu uslugu prijevoza pošiljke od trenutka preuzimanja do trenutka uručenja u roku od maksimalno 48 sati, osim u slučaju slanja pošiljke petkom i dostave na otoke, gdje vrijeme isporuke ovisi o rasporedu vožnje prijevoznika. Dostava se odvija radnim danom (pon-pet) od 8-16 h. Vikendom nema dostave.
Sve narudžbe za koje se 5 dana od izrade narudžbe nije izvršilo plaćanje (ukoliko se plaćanje odabere općom uplatnicom/kreditnim karticama/internet bankarstvom) sustavno se automatski otkazuju.
Svaku pošiljku kupac ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke.
Rok za prijavu zamjene neotvorenih i u originalnoj ambalaži zapakiranih proizvoda je 7 dana.

 

Naručivanje proizvoda

Proizvodi se naručuju elektronskim putem, uz uvjet prethodne registracije kupca. Odabirom opcije Kupi, odabrani se proizvod sprema u košaricu. Roba se smatra naručenom u onom trenutku kada kupac izvrši cijeli proces narudžbe i izvrši uplatu. Na email adresu kojom ste se registrirali kao kupac, dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena. Potvrda o zaprimanju narudžbe sadržava proizvode koje ste naručili i ukupnu cijenu narudžbe, kao i vezu (link) na ove opće uvjete, čime se smatra da je Divita d.o.o. ispunila obvezu dostave ugovora kupcu. Ukoliko ne zaprimite ovakvu potvrdu, molimo Vas provjerite nalaze li se naručeni proizvodi u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko je košarica prazna, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na info@divita.com. Divita d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode. Ukoliko Divita d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, narudžba će biti umanjena za taj proizvod, o čemu ćete biti obaviješteni putem prethodno navedene potvrde narudžbe. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

 

Otprema proizvoda

Naručeni proizvodi biti će složeni i zaštićeni kako bi se spriječila moguća oštećenja prilikom transporta. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručenih proizvoda provjeriti moguća oštećenja te ih odmah reklamirati dostavljaču, te vratiti isporučene proizvode na kojima su vidljiva vanjska oštećenja. U suprotnom, naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

 

Dostava proizvoda

Sve naručene proizvode dostavljamo putem ugovorene kurirske službe Hrvatska pošta. Cijena dostave ovisi o vrijednosti naručene robe.
U slučaju da kupac iz neopravdanog razloga odbije primiti dostavu proizvoda ili ne preuzme proizvod od ugovorene kurirske službe za dostavu te se proizvod vrati na adresu Divita d.o.o., Divita d.o.o. ima pravo od kupca naplatiti troškove povrata proizvoda sukladno važećem cjeniku kurirske službe, a temeljem dokaza o nastalom trošku dostave i računa kojeg će Divita d.o.o. ispostaviti kupcu po navedenoj osnovi, s dospijećem od 15 dana.

 

Reklamacija i povrat proizvoda

U slučaju povrata proizvoda kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju dostavljaču. Kupac ima pravo na povrat proizvoda u sljedećim slučajevima:

 • isporuka proizvoda koji nije naručen
 • isporuka proizvoda koji ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Molimo vas da usporedite primljene artikle s računom i ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite vašem dostavljaču. Naknadne reklamacije ne uvažavamo. Divita d.o.o. odgovorna je za eventualne nedostatke na proizvodima te je dužna zamijeniti oštećeni i/ili krivo dostavljeni proizvod o svom trošku ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.

 

Upiti i pritužbe

U slučaju da imate upit ili pritužbu u vezi kupnje proizvoda putem internetske trgovine www.TerraPiaskincare.com, molimo da istu uputite na info@divita.hr. Divita d.o.o. će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na vaš upit odnosno pritužbu, kao i poduzeti sve razumne mjere za otklanjanje razloga zbog kojih je pritužba upućena.

 

Izjava o privatnosti

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka posjetitelja na internetskim stranicama Divita d.o.o., Kozjačka 157, 31000 Osijek, OIB: 80171778299, napravljena je u skladu s Općom Uredbom (EU) broj 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od dana 27. travnja o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), a koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018).

 

Opći podaci:
Za obradu podataka odgovorno je društvo Divita d.o.o., Kozjačka 157, 31000 Osijek, OIB: 80171778299.
Kontakt podaci putem kojih se mogu dobiti sve informacije u vezi obrade i korištenja osobnih podataka su:
putem e-maila na: info@divita.com
ili ako nas želite kontaktirati poštom možete to učiniti na adresu:
DIVITA d.o.o.
Kozjačka 157,
31000 Osijek

 

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju:
Divita d.o.o. (dalje u tekstu: Divita) razumije da vam je Vaša privatnost važna. Poštujemo Vašu privatnost i štitimo Vaše osobne podatke. To može uključivati svaku informaciju koja može dovesti do vas kao pojedinca.
Divita obrađuje Vaše osobne podatke koje ste nam povjerili prilikom registracije u web shopu, putem prijave na newsletter na našoj internetskoj stranici www.TerraPiascincare.com ili postavljanjem upita na neki od gore predviđenih kontakt kanala. Podatke prikupljamo u svrhu dostave robe, radi pružanja informacija o proizvodima i uslugama te radi odgovaranja na Vaše upite.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracije na web shopu su:

 • Ime i prezime
 • Adresa
 • Grad
 • Poštanski broj
 • Država
 • Telefon
 • E-mail

Osobni podaci prikupljeni radi dostave proizvoda odnose se samo na nužne podatke koji su nam potrebni za izvršenje dostave naručenog proizvoda i koriste se samo u tu svrhu.

Osobni podaci koji se prikupljaju putem prijave na newsletter su:

 • E-mail adresa

Prijava na listu za dostavu newslettera je dobrovoljna, nije obvezna, nije podrazumijevana i za prijavu morate izričito zatražiti dostavu newslettera upisivanjem mail adrese na koju želite da vam se newsletter dostavlja. Prijava za dostavu newslettera nije uvjet za korištenje web shopa. Osobni podaci prikupljeni putem prijave za newsletter koriste se isključivo za dostavu newslettera na e-mail adresu upisanu u prijavi od strane korisnika, ne koriste se za druge svrhe niti se dostavljaju trećim osobama.

Osobni podaci koji se mogu prikupljati radi pružanja informacija o proizvodima i uslugama ili rješavanja reklamacija prilikom pružanja odgovora na Vaše upite na info@divita.hr su:

 • Ime i prezime
 • Godina rođenja
 • Adresa
 • Grad
 • Poštanski broj
 • E-mail
 • Broj telefona
 • Broj mobitela
 • Broj računa
 • Datum računa
 • Fotografija računa

 

Svrha, način obrade i čuvanje osobnih podataka:
Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe za koje su prikupljeni i za koje je dana suglasnost i/ili privola. Prikupljeni podaci neće se ni na koji način učiniti dostupnima trećim osobama, osim ako u zakonom propisanu svrhu ili ako nije dana izričita suglasnost ili privola.

Svi podaci brišu se prestankom svrhe u koju su prikupljeni ili nakon perioda za koji je dana suglasnost i/ili privola ili prestankom ugovornog odnosa ili nakon isteka jamstvenog roka kupljenog proizvoda a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka, osim u slučaju ako je uložen prigovor na proizvod ili uslugu u roku, sve do konačnog dovršetka postupaka po prigovoru u skladu s važećim propisima

Moguće je da se umjesto brisanja podaci anonimiziraju. U tom se slučaju trajno miču svi podaci povezani s osobom uz uvjet da su zadovoljeni svi zakonski uvjeti.

Na Vaš zahtjev radi pružanja informacija o proizvodima i uslugama, dogovora oko dostave proizvoda, radi važnih obavijesti veznih za Vašu kupnju, u svrhu rješavanja reklamacija ili odgovaranja na Vaše upite sa Vama stupamo u kontakt preko komunikacijskih kanala za koje ste nam dali suglasnost kako je navedeno u pojedinoj suglasnosti ili istim kanalom komunikacije kojim ste Vi nas kontaktirali prilikom postavljanja upita. Kanali komunikacije mogu biti:

 • E-mailom
 • Poštom
 • Telefonski
 • SMS-om

Postavljanjem upita prema DIVIT-i dajete suglasnost da Vam odgovorimo istim kanalom komunikacije na koji ste postavili upit te da Vaše osobne podatke koje ste nam dali pohranimo trajno ako je riječ o reklamaciji, odnosno, ako je riječ o nekom drugom upitu na najduže 5 godine od zadnjeg kontakta.

 

Korištenje kolačića

Kada posjećujete naše internetske stranice kako bi saznali više o nama i našim proizvodima, odnosno, pregledali informacije koje stavljamo na stranice, koristimo kolačiće s ciljem da osiguramo optimalno funkcioniranje stranica, prikupimo korisne informacije o posjetiteljima koje će nam omogućiti da dalje unaprijedimo svoje usluge kao i radi toga da općenito unaprijedimo korisničko iskustvo.
Kolačići mogu na vaš preglednik biti instalirani od strane Divit-e ili od treće strane, primjerice oglašivača.

 

Upravljanje privolama

Prihvaćanjem uvjeta korištenja web shopa (Opći uvjeti objavljeni na www.TerraPiascincare.com) pristajete i da Divita dijeli Vaše podatke s društvom drugim društvom za potrebe dostave kupljenih proizvoda.

Prihvaćanjem privole za korištenje osobnih podatka prilikom prijave za marketinški newsletter DIVIT-e dajete dozvolu za korištenje i pohranu osobnih podataka u svrhu marketinške promidžbe sve dok ne povučete privolu, odnosno, odjavite se od primanja newslettera. Privola uključuje i dijeljenje Vaših podataka s tvrtkom koja nam pomaže s izradom i dostavom newslettera.
Privolu možete bilo kada povući jednako lako kako ste je dali bez da navodite razlog i to klikom na link u marketinškom newsletteru.

 

Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).