JAVITE NAM SE

Obavezna polja su označena sa*

Divita d.o.o.
Kozjačka 157, 31000 Osijek, Hrvatska

+385 98 448 305 @hello@terrapiaskincare.com

Vi pitate - mi odgovaramo!

Vaše pitanje nije na popisu? Pošaljite upit putem obrasca i mi ćemo vas kontaktirati!

Kako naručiti?

Narudžbu obavite dodavanjem željenih proizvoda u košaricu na stranici proizvoda te klikom na ikonu košarice u gornjem desnom kutu stranice. Stranica vas potom vodi na zaključivanje kupnje gdje popunjavanjem traženih podataka u tri koraka zaključite kupnju. Prije dovršetka kupovine preporučujemo čitanje naših uvjeta kupnje.

Kako mogu platiti?

Odabrane proizvode možete platiti na više načina. Možete uplatiti na naš žiro‐račun općom uplatnicom, virmanom ili internetskim bankarstvom. Možete platiti pri pouzeću gotovinom na ruke dostavljaču. Također možete platiti i kreditnom karticom jednokratno. Primamo Diners, Visu, Maestro i MasterCard.

Moram li se registrirati?

Registracija nije obvezna. No, uz registraciju ne morate stalno popunjavati podatke pri kupnji, pa ona zapravo štedi vrijeme. Uz registraciju možete pratiti i sve svoje kupnje te dobivati obavijesti o pogodnostima i akcijama. Ne brinite, svi podatci su sigurni.

Što ako sam zaboravio lozinku?

Ako ste zaboravili lozinku, kliknite na link za prijavu  na kojem ćete naći link za zaboravljenu lozinku. Novu lozinku za prijavu primit ćete na svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali.

Kako se plaća pouzećem?

Pouzećem se plaća gotovinom na ruke dostavljaču.

Koji je rok za plaćanje narudžbe općom uplatnicom/virmanom/internetskim bankarstvom/kreditnom karticom?

Sve narudžbe za koje se tri dana od izrade narudžbe nije  obavilo plaćanje (ukoliko se plaćanje odabere općom uplatnicom/kreditnim karticama/internetskim bankarstvom) se otkazuju.

Treba mi račun, kako ću ga dobiti?

Račun putuje zajedno s naručenim proizvodima. Primit ćete ga uz pošiljku, u paketu.

Treba mi R1 račun, kako ću ga dobiti?

Pri ispunjavanju podataka o dostavi, označite kvadratić “Trebam R1 račun” i otvorit će Vam se dodatna polja za ispunjavanje potrebnih podataka za R1 račun.

Kolika je cijena dostave/poštarine za područje cijele Hrvatske?

Za narudžbe u iznosu iznad 199kn, poštarina je BESPLATNA na području cijele Hrvatske. Za narudžbe u iznosu ispod 199kn plaća se poštarina u iznosu od 30kn na području cijele Hrvatske.

Kada će pošiljka stići na moja vrata?

Dostavna služba se obavezuje napraviti ekspresnu uslugu prijevoza pošiljke od trenutka preuzimanja do trenutka uručenja u roku od maksimalno 70 sati, osim u slučaju slanja pošiljke petkom i dostave na otoke, gdje vrijeme isporuke ovisi o rasporedu vožnje prijevoznika. Dostava se odvija radnim danom (pon-pet) od 8 do 16 h. Vikendom nema dostave.

Što ako je pošiljka oštećena?

Eventualna oštećenja pošiljke potrebno je utvrditi prilikom same isporuke. Kupac pri preuzimanju treba pogledati pošiljku te uz  nazočnost dostavljača fotografirati eventualna oštećenja i ispuniti zapisnik. Osim popunjavanja zapisnika dobavljača, preporučujemo da se javite i izravno nama na info@divita.hr.

U kojem roku mogu uložiti reklamaciju na naručeni proizvod?

Rok za prijavu zamjene neotvorenih proizvoda  zapakiranih u originalnoj ambalaži je  sedam dana.

Dijelite li besplatne uzorke?

Besplatne uzorke dijelimo povremeno, u sklopu promotivnih akcija koje su oglašene na web‐stranici.

Ako vratim proizvod, dobivam li natrag puni iznos koji sam platio/la??

Ako pregledom proizvoda utvrdimo da je vraćena roba neoštećena i u originalnoj ambalaži, vratit ćemo Vam puni iznos na tekući račun ili kreditnu karticu (iznos proizvoda, bez dostave).