Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronskim putem naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu na Divita d.o.o. Sve cijene proizvoda izražene su u kunama (kn) s uključenim PDV-om I vrijede isključivo za kupovinu u web trgovini.

Trenutno Vam je na raspolaganju četri vrste plaćanja:

  • Plaćanje pouzećem (Plaćanje se vrši direktno dostavljaču prilikom isporuke pošiljke bez dodatnih naknada)
  • Plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatnicom (virmansko)
  • Sigurno kartično plaćanje putem Corvus sustava, jednokratno – Visa, Maestro, MasterCard, Diners, Discover i Visa Premium
  • Paypal

Sve cijene uključuju PDV.

Dostavu proizvoda naručenih putem naše internet trgovine obavljamo u suradnji sa dostavnom službom Hrvatska pošta, na području Republike Hrvatske i Europe.

Cijena dostave iznosi 30 kn, a za kupnju iznad 199 kn dostava je BESPLATNA.

Dostavna služba se obavezuje napraviti ekspresnu uslugu prijevoza pošiljke od trenutka preuzimanja do trenutka uručenja u roku od max. 48 sati, osim u slučaju slanja pošiljke petkom i dostave na otoke, gdje vrijeme isporuke ovisi o rasporedu vožnje prijevoznika. Dostava se odvija radnim danom (pon-pet) od 8-16 h. Vikendom nema dostave.

Sve narudžbe za koje se 5 dana od izrade narudžbe nije izvršilo plaćanje (ukoliko se plaćanje odabere općom uplatnicom/kreditnim karticama/internet bankarstvom) sustavno se automatski otkazuju.

Svaku pošiljku kupac ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke.

Rok za prijavu zamjene neotvorenih i u originalnoj ambalaži zapakiranih proizvoda je 7 dana.

Otprema proizvoda

Naručeni proizvodi biti će složeni i zaštićeni kako bi se spriječila moguća oštećenja prilikom  transporta. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručenih proizvoda provjeriti moguća oštećenja te ih odmah reklamirati dostavljaču, te vratiti isporučene proizvode na kojima su vidljiva vanjska oštećenja. U suprotnom, naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Dostava proizvoda

Sve naručene proizvode dostavljamo putem ugovorene kurirske službe Hrvatska pošta. Cijena dostave ovisi o vrijednosti naručene robe.

U slučaju da kupac iz neopravdanog razloga odbije primiti dostavu proizvoda ili ne preuzme proizvod od ugovorene kurirske službe za dostavu te se proizvod vrati na adresu Divita d.o.o., Divita d.o.o. ima pravo od kupca naplatiti troškove povrata proizvoda sukladno važećem cjeniku kurirske službe, a temeljem dokaza o nastalom trošku dostave i računa kojeg će Divita d.o.o. ispostaviti kupcu po navedenoj osnovi, s dospijećem od 15 dana.

Reklamacija i povrat proizvoda

U slučaju povrata proizvoda kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju dostavljaču. Kupac ima pravo na povrat proizvoda u sljedećim slučajevima:

  • isporuka proizvoda koji nije naručen
  • isporuka proizvoda koji ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Molimo vas da usporedite primljene artikle s računom i ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite vašem dostavljaču. Naknadne reklamacije ne uvažavamo. Divita d.o.o. odgovorna je za eventualne nedostake na proizvodima te je dužna zamijeniti oštećeni i/ili krivo dostavljeni proizvod o svom trošku ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.